De beste houten vloeren Amsterdam

de-berg-houten-vloeren

Een bedrijf voor uw houten vloeren Amsterdam aan het zoeken? Zoek dan niet verder want De Berg Houten Vloeren B.V is het bedrijf voor u. Door vele jaren ervaring en door werknemers te hebben met vele kennis is De Berg Houten Vloeren B.V een bedrijf die kwaliteit houten vloeren verkoopt. Doordat het bedrijf vele soorten houten vloeren aanbiedt, denk hierbij aan normale parketvloeren, lamelparketten, visgraatvloeren, verschillende puntvloeren en multiplanken vloeren, heeft u altijd een optie die u 100% zeker wilt hebben. Natuurlijk worden er niet alleen maar vloeren aangelegd, zo worden er ook nog plinten, vloerverwarming of ondervloeren bijgeleverd als u dat nodig heeft. Er is ook een optie om de uw vloer helemaal goed af te werken door bijvoorbeeld te schuren of er een lak  overheen te doen, zodat uw vloer altijd dezelfde kleur zou houden. Het personeel is er ook voor om samen met de levering uw vloer ook gelijk te leggen zonder enige beschadigingen of foutjes, zodat uw vloer ook altijd meteen goed ligt en zodat dit bedrijf niet 3 keer hoef langs te komen.

visgraat-massief-eiken-retro

Mijn ervaring met De Berg Houten Vloeren B.V.

Mijn ervaring met De Berg Houten Vloeren B.V is zeer positief. Ik heb laast een verbouwing aan mijn huis gedaan en daarvoor heb ik de vloer eruit laten halen omdat ik er graag een nieuwe in wou hebben. Ik wilde namelijk van tegels naar een houten vloer. Alleen wist ik zelf niet zo goed bij welk bedrijf ik nou moest kijken voor een voordelige houten vloer. Dus ik ben op internet gaan kijken naar sites en heb ik veel teksten en recensies gelezen. Uiteindelijk was ik gestrand op de site van De Berg Houten Vloeren B.V die er zeer professioneel uitzag. Ik kon hier ook gemakkelijk alle soorten vloeren bekijken en goed inzien wat ik er nog meer bij kon kopen. Zo heb ik een afspraak gemaakt en heb tijdens die afspraak de juiste soort vloer uitgekozen die goed bij mijn woning zou passen.