Makelaar Nijmegen de beste makelaar van de regio!

Op zoek naar een makelaar in de omgeving Nijmegen? Dan moet u bij makelaar Nijmegen zijn!

Uw huis verkopen in de regio Nijmegen? Wij staan voor u klaar! Het verkopen van uw huis is altijd ingewikkeld, er komt veel bij kijken en er moet overal aan worden gedacht. Wij helpen u van begin tot eind met de verkoop van uw huis, zo zorgen wij ervoor dat we elkaar eerst leren kennen met een vrijblijvend adviesgesprek vervolgens gaan we een vraagprijs bepalen en vanaf dat moment gaan wij het van u overnemen. Niet volledig uiteraard, wij blijven met u overleggen over de behoeftes en voortgang van de verkoop. Wij maken ook een website voor uw huis en zorgen ervoor dat uw huis op alle bekende huizen media komt te staan. Wij vinden het belangrijk een goede communicatie te hebben met de klant en wij proberen altijd het beste resultaat te bereiken voor u! Nieuwschierig ? Kom eens langs dan bespreken wij samen de mogelijkheden.  

Mijn ervaring met makelaar Nijmegen

Ik heb onlangs mijn huis verkocht met hulp van makelaar Nijmegen, mijn huis heeft 2 jaar te koop gestaan bij een andere makelaar helaas kreeg deze hem niet verkocht. Ik heb zelf de knoop doorgehakt en besloten voor een andere makelaar te kiezen, na wat rondkijken en rondvragen kwam ik uit bij Heezen & Jansen, de beste makelaar van Nijmegen en omgeving, na een week of 6 kreeg ik het verlossende telefoontje, mijn huis was verkocht! Dit kan natuurlijk geluk zijn maar ik ben van mening dat dit gewoon komt door de professionele aanpak van makelaar Nijmegen.