Een nieuw dakraam voor de zolder

Dakraam

Mijn man wil een nieuw dakraam in de zolder zetten omdat daar de kinderkamer komt van ons derde kindje. Een aantal jaar geleden hebben mijn man en ik ons huis gekocht waar wij nu in wonen. Wij hebben dit speciaal uitgekozen omdat wij wisten dat wij meerdere kinderen willen. Op de eerste verdieping hebben wij drie slaapkamers. In een van de kamers slapen mijn man en ik. In de andere kamers slapen onze twee kindjes. Omdat ik nu in verwachting ben van de derde, hebben wij een extra slaapkamer nodig. Gelukkig hebben wij een hele grote zolder die wij gaan omtoveren tot de vierde slaapkamer.

Dakraam

Een dakraam voor in de nieuwe slaapkamer

De zolder heeft heel erg weinig ramen en dat vinden mijn man en ik niet mooi. Wij willen daarom een dakraam in het dak van onze zolder zetten. Wij houden beide erg van daglicht en wij willen dat ons derde kindje in een lichte kamer kan slapen. Mijn man heeft vroeger bij een bouwbedrijf gewerkt, dus hij gaat het raam er zelf inzetten. Dat vind ik heel erg knap van hem. Hij heeft daarvoor natuurlijk wel bouwmateriaal nodig. Wij hebben daarom samen een bestelling geplaatst op de webshop van Bouw-handel.

Dakraam

Een fijne webshop

Mijn man heeft voor zijn oude baan al vaker wat besteld op Bouw-handel. Hij wist dus dat het een fijne en betrouwbare webshop is. Op de website zagen wij verschillende ramen voorbij komen. Na lang twijfelen hebben wij toch voor het tuimelraam gekozen. Dat leek ons de veiligste keuze voor ons kindje. Naast het raam bestelde mijn man ook nog een paar andere materialen. Een paar dagen nadat mijn man een bestelling had geplaatst, werd er een groot pakket bij ons afgeleverd. Ik kan niet wachten totdat de kinderkamer voor ons derde kind af is en het raam erin zit.