Remeha CV ketel kwam ook goed uit de test

Remeha CV ketel

Remeha CV ketel, en wel de Avanta A 28C CW4 heb ik aangeschaft omdat ik mijn oude moest vervangen. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en daarom was ik alleen nog op zoek naar een adres waar ik de meeste voordeel kon halen. Op de website van Holland Warmte kwam ik uit. Hier was ook erg veel keuze in diverse soorten en merken ketels. Ik besloot daarom om gebruik te maken van de ketelkiezer en door simpelweg wat vragen te beantwoorden kwam ik uiteindelijk op diegene uit die ik al dacht. 

Remeha CV ketel

Direct een offerte van de Remeha CV ketel in huis

Ik besloot direct een offerte aan te vragen voor de Remeha CV ketel en deze had ik al snel in huis waarna ik een afspraak heb ingepland voor het monteren. Toen de monteur klaar was met de installatie, kon er worden getest. Wat mij direct opviel is dat de verwarming erg snel warm werd en ik geen enkel geluid hoorde aan de ketel (dit was bij mijn oude namelijk wel anders) Enfin, ik ben zeer content met mijn aankoop en de goede service van Holland Warmte. 

Daarom ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Want goede tips zijn immers om te delen toch?

Kijk zelf eens op de website

Wil jij ook een Remeha CV ketel of een ander merk aanschaffen of wellicht wil je er een huren? Dan raad ik je zeker aan om eens zelf op de website te kijken. Van a tot z kan dit bedrijf jouw helpen. Denk hierbij ook aan de onderhoudswerkzaamheden et cetera. Zelfs 24/7 en ook in de weekenden staat dit bedrijf voor je klaar als er bijvoorbeeld eens storing is. Kortom, met de diensten van dit bedrijf je zit nooit in de kou.

Remeha CV ketel