Het schoonmaakbedrijf nabij Huissen is de beste

schoonmaakbedrijf Huissen

Op mijn to do lijst stonden de woorden “schoonmaakbedrijf Huissen“. Die had ik daar gister opgeschreven, toen een vriendin langs was gekomen. Zij vertelde dat zij een bedrijf sinds kort inhuurde om haar huis schoon te maken. Zij was erg tevreden over de kwaliteit van het schoonmaken en raadde het bedrijf aan mij aan. Toevallig was ik zelf ook nog opzoek naar een schoonmaker, dus dat kwam goed uit. Ik ben wat vergeetachtig, dus daarom had ik het op mijn lijstje geschreven. Anders zou ik het zeker weten weer vergeten zijn. Als ik in een schoon huis leef, dan ben ik zelf ook minder chaotisch en daarom wil ik graag iemand hebben die een keer per week komt schoonmaken.

schoonmaakbedrijf Huissen

schoonmaakbedrijf nabij Huissen

Op het internet zocht ik op schoonmaakbedrijf Huissen. De website zag er duidelijk en overzichtelijk uit en daarom vond ik snel hun contactgegevens. Ik besloot te bellen omdat ik graag de opties wilde bespreken. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar vroeg ik of zij nog een schoonmaker hebben die wekelijks langs kan komen. De vrouw aan de telefoon zei dat zij nog een schoonmaakster beschikbaar hadden voor de woensdagmiddag. Die dag kwam voor mij heel erg goed uit.

schoonmaakbedrijf Huissen

Fijn afspraken maken

Met de vrouw aan de telefoon maakte ik gelijk een afspraak voor aankomende woensdag. Afspraken maken met dit bedrijf is heel erg fijn, want zij hebben alles goed op orde. Die woensdag ging de deurbel en ik deed open. Een jonge vrouw stond voor de deur en stelde zich voor. Wij hadden gelijk een goede klik. Ik liet haar het huis zien en vertelde haar wat ik belangrijk vind in het huishouden. Een klik hebben met jouw schoonmaakster is erg belangrijk vind ik. Ik vind het erg fijn dat zij elke week komt om schoon te maken.

Meer verhalen