Collectie van Harvink

Kokwooncenter

De Harvink producten staan garant voor kwaliteit van echt Hollands fabrikant. De collectie bestaat uit banken, stoelen, tafels en fauteuils die worden ontworpen door hoofdzakelijk Nederlandse meubelontwerpers. Meubels van Harvink staan voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een Harvink bank herken je aan het duidelijk zichtbare frame. Een moderne en tijdloze uitstraling is het gevolg hiervan. Doordat het frame goed zichtbaar is zie je exact hoe je bank in elkaar zit. Hierbij zijn erg veel verschillende variaties mogelijk.

Goed zitcomfort

Harvink-meubels

Het klinkt bijna onwaarschijnlijk, maar niet alle zitmeubelen zijn geschikt om lekker op te kunnen zitten. Door het slimme ontwerp van de Harvink banken en fauteuils zijn deze niet alleen maar mooi, ook de hoogwaardige koudschuimen vulling die Harvink gebruikt als vulling bieden comfort. Jarenlang zitcomfort is gegarandeerd door de zitting die je lichaamscontouren aanneemt, daardoor heb je de beste ondersteuning. Waar geleefd wordt valt er ook wel eens iets over de bank heen, bijvoorbeeld een glas fris of een kopje koffie. Ook daar hoef je geen zorgen over te hebben, alle Harvink bekleding hebben afritsbare hoezen. De bekleding laten reinigen, of een ander kleurtje van de hoes is een fluitje van een cent.

Producteigenschappen

Kokwooncenter

Een meubel uit de collectie van Harvink is gegarandeerd kwaliteit. Geweldig zitcomfort, een eigenwijs uiterlijk, afritsbare bekleding en oer Hollands fabricaat waar Harvink voor staat. Meubels worden al eeuwenlang gemaakt, helaas is de productie ervan vaak verplaatst naar het buitenland en verdrongen door machines. Het eindproduct mist daardoor de passie en liefde die het nodig heeft om uitstraling te hebben. Bij Harvink is dit anders, van de stiknaad tot het frame is met de hand gemaakt. Ieder meubel wordt met passie en liefde gemaakt naar de wensen van de klant.