De beste luiers:

luiers kopen

In principe zijn er geen slechte luiers, of je nu kiest voor luiers die je kunt hergebruiken of wegwerp luiers kopen. Het verschil is persoonlijk: jij kunt er voor kiezen om geen weggooiluiers te kopen, omdat je denkt dat dit beter is voor het milieu, maar een ander kan kiezen voor wegwerpluiers om zo op was kosten te besparen. Bovendien spreekt je baby ook, figuurlijk, een woordje mee: Waar kan je baby het beste tegen?

luiers kopen

Luiers kopen:

Als je dan een keus gemaakt hebt om een bepaald soort luier te kopen, maak dan niet de vergissing om al vóór de geboorte een grote voorraad luiers van een bepaald merk te kopen. Vaak krijg je in de reclamedozen bij verschillende soorten winkels al proefverpakkingen luiers: probeer deze eerst uit en kijk of het jullie bevalt. Misschien zijn het geparfumeerde luiers waar je baby uitslag van krijgt of waarvan de geur jou tegenstaat. Als je een aantal her te gebruiken, wasbare luiers hebt gekocht, kan het gebruik ervan in de praktijk tegenvallen, de maten kloppen niet of er is iets anders wat je niet aanstaat. Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie: bijvoorbeeld wasbare luiers voor thuis en weggooiluiers voor onderweg.

Waar koop je je luiers: Het kopen van luiers is geen groot probleem: of je nu naar de kleine buurtsuper om de hoek gaat of bij een grote supermarkt je inkopen doet, weggooiluiers vind je overal. Ook online kopen van luiers is geen probleem. Zoek uit waar de luiers van je favoriete merk in de aanbieding zijn en sla je slag! Vergeet niet in je achterhoofd te houden dat een baby snel groeit en dat luiers ook al snel te klein zijn. Koop bijvoorbeeld weinig luiers in de kleinste maat. Uiteraard geldt hetzelfde voor wasbare luiers: Vraag online een proefexemplaar aan, doe navraag bij vrienden en koop niet te veel in 1 x. Bij wasbare luiers is het even een investering qua aanschaf: het zou zonde van je geld zijn als de luiers niet voldoen aan jouw eisen, of die van je baby en je hebt net 12 wasbare exemplaren gekocht voor de hoofdprijs.