Een barkruk met armleuning kopen

barkruk met armleuning

Als je jouw keuken wilt inrichten met een bar om zo een ander soort sfeer te creëren in je ruimte, dan is een barkruk met armleuning een optie om te overwegen. Ook zijn er genoeg opties voor barkrukken zonder armleuning om deze luxe sfeer in je keuken te krijgen, net zoals dat er ook veel barkrukken met armleuning zijn om dit te realiseren.

Armleuning voor extra zitcomfort

Een leuning op je barkruk zorgt ervoor dat de krukken extra comfortabel zitten. Een rugleuning zorgt bijvoorbeeld voor minder rugpijn bij gasten, een barkruk zonder rugleuning zorgt na een tijdje namelijk voor een geïrriteerde rug. Op een barkruk met rugleuning kun je dan dus ook langer blijven zitten dan op een barkruk zonder rugleuning. Hetzelfde geld voor barkrukken zonder armleuning. Bij een barkruk zonder armleuning weet je na een tijdje niet goed meer waar je jouw armen moet laten, een armleuning lost dit probleem op. Bij een barkruk met armleuning kan je jouw armen relaxt laten rusten op deze steunpunten.

barkruk met armleuning

Merken voor bakrukken

Omdat barkrukken de laatste tijd zo populair geworden zijn, zijn er ook zeer veel verschillende barkrukken te verkrijgen. Bekende en grote merken voor barkrukken zijn: Johanson Design, Bonaldo en Lapalma. Deze merken staan erom bekend dat ze barkrukken fabriceren met een zeer luxe uitstraling en met erg mooie designs. Deze merken zijn echter wel prijzig en kunnen je veel geld kosten. Mocht je dit niet erg vinden dan zijn dit een paar van de beste merken om een barkruk van uit te zoeken. Mocht je wat minder te besteden hebben, geen probleem, er zijn genoeg goedkopere barkrukken in de omloop.