Een goed behang

behang van Studio Ditte

In jouw huis wil je natuurlijk een mooi behang hebben. Niet allen zal jij hier zelf naar kijken, maar ook gasten die bijvoorbeeld langskomen. Met alle keuze die er is, kan het lastig zijn om een mooi behang te vinden. Daarom geven wij je wat tips mee. Een behang van Studio Ditte is een aanrader wanneer jij op zoek bent naar een behang dat past bij een mooi, rustig, en kalm design. Echter hebben ze ook wat meer drukke soorten behang, kortom voor ieder wat wils.

 Trends van dit jaar

Een grote trend van dit jaar in de behang is om woestijn kleuren te gebruiken as behang trend. In deze trend worden kleuren zoals oud roze, zachtgeel, en ook een warm terra kleur vaak gecombineerd met juist meer vrolijke kleuren zoals blauw en een fris azuur. Deze woestijn kleuren zijn ideaal om te combineren met veel verschillende banken, en zorgen voor een warm design. Ook bij het behang van studio ditte kun je kiezen voor een model als deze.

behang van Studio Ditte

 Terug naar de natuur

Ook vanwege de huidige situatie, is er steeds meer waardering gekomen voor de natuur. Zeker in een jaar als vorig jaar en dit jaar is er steeds meer behoefte gekomen naar dit soort behang. Het voordeel van ophangen van dit soort natuur behang is dat je even zelf lekker weg kunt dromen uit het huidige drukke bestaan. Er is de keus uit een groot aantal van diverse natuur prints. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor grote bladeren met regen druppels, maar ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld mooie rozen en gedroogde bloemen.

 De retro prints

Een ander soort behang dat dit jaar weer volledig is terugkomen zijn de retroprints. Dit soort behang zagen we in het verleden al vaker verschijnen, maar in 2021 is dit model echt volop in de mode. Zo kun je kiezen uit veel drukke patronen in diverse kleuren. Ideaal wanneer je graag een gokje wilt wagen met je interieur, en echt voor iets bijzonders wilt gaan. Ook zijn deze prints in rustigere modellen verkrijgbaar.