Hoe houd je jouw spa schoon met Aquafinesse

Waterbehandeling

Een eigen spa is leuk, maar je moet het wel goed onderhouden. Waterbehandeling is daar een belangrijk onderdeel van. Zelf houd ik mijn spa schoon met Aquafinesse en ik ben hier erg tevreden over. Ik vertel je er daarom graag meer over. Iedereen die een eigen bubbelbad, hot tub of jacuzzi heeft, weet dat je moet zorgen dat het water schoon blijft. Meestal gebeurt dat met behulp van chloor. Chloor zorgt er namelijk voor dat de bacteriën worden gedood en het water schoon en helder blijft. Dat klinkt heel positief maar er zitten ook nadelen aan chloor. Het is namelijk wel een krachtig middel en teveel kan voor irritatie zorgen aan ogen en huid. Dan zit je toch wat minder ontspannen in je spa natuurlijk.

Spa schoon met Aquafinesse

Je spa schoon met Aquafinesse zonder chloor

Om toch een schone spa te krijgen zonder veel chloor te hoeven gebruiken, houd ik mijn spa schoon met Aquafinesse. Dit product is een goed alternatief voor chloor. Het water blijft kristalhelder, vrij van geurtjes en schoon. Bovendien voorkomt dit middel ook de opbouw van kalk op de gladde wanden, verwarming en pompen waardoor de levensduur ook nog eens verlengd wordt. Zo sla je twee vliegen in een klap: waterbehandeling en het reinigen van kalkaanslag.

Spa

Eenvoudig in gebruik

Aquafinesse is heel eenvoudig in gebruik. Een keer per week giet je een beetje vloeistof in het water. Hoeveel vloeistof is afhankelijk van de grootte van je spa. Vervolgens stop je een van de reinigingstabletten in de dispenser en deze gooi je bij de filters. Door de dispenser komt het trichloor langzaam in het water terecht. Nu activeer je de jets van jouw bubbelbad zodat alle vloeistoffen in het je hele spa terecht komen. Je koopt een pakket met daarin de vloeistof, dispenser, reinigingstabletten en de maatbeker. Zo heb je alles bij de hand en wordt ook jouw spa schoon met Aquafinesse.