Kunstgras online kopen: hier moet je op letten

Kunstgras online

Kunstgras is hipper dan ooit. Het is een voordelige keuze, je hebt er amper onderhoud aan en het ziet er tegenwoordig bijna hetzelfde uit als echt gras. Kunstgras online kopen is een voordelige optie en is bovendien gemakkelijker dan het uit een winkel halen. Maar waar moet je op letten als je kunstgras online koopt? Dat lees je hier. 

Kunstgras online

Kleuren en maten

Kunstgras is – mits van goede kwaliteit – amper van echt te onderscheiden. Door de jaren heen is kunstgras geoptimaliseerd en heeft het een kwaliteit bereikt waardoor mensen het weer volop aan het kopen zijn. Het is wel goed om te kijken naar verschillende kleuren en vormen. Net als echt gras is kunstgras in verschillende tinten verkrijgbaar. Doe goed onderzoek en kijk naar de mogelijkheden. Dit geldt ook voor maten. Je moet je balkon of tuin goed afmeten en zorgen dat je de beste maat in  huis haalt om teleurstelling te voorkomen.

Tuin of balkon

Het maakt ook uit waar het kunstgras komt te liggen. Ga jij gras leggen in een tuin? Dan heb je ander soort kunstgras nodig dan wanneer het een balkon betreft. Als je er zelf niet uitkomt kun je altijd een expert raadplegen. Informeer bij de leverancier welke soorten het beste zijn voor jouw situatie. 

Kunstgras online

Restpartijen online bestellen

Je kunt ook een restpartij van kunstgras kopen. Dit betreft vaak stukken kunstgras die over zijn omdat ze op maat zijn geknipt op een andere plek. Restpartijen zijn de beste manier om kosten te besparen op je kunstgras want het is een vrij prijzige aankoop.