Maatwerk meubels aan het zoeken?

maatwerk meubels

Voor maatwerk meubels ben je bij Wortman meubelen aan het juiste adres. Het leuke aan dit bedrijf is dat je zelf een ontwerp kan laten zien en zij maken het eind resultaat. Omdat wij al een tijd een lelijke trap in huis hebben, waren wij op zoek naar de mogelijkheden. Bij verschillende winkels hadden wij al gekeken, wat de mogelijkheden hier waren. Helaas was er genoeg te vinden, alleen niet onze smaak. 

Op een gegeven moment waren wij via het internet aan het zoeken gegaan en op de website van Wortman terecht gekomen. Hier heb je heel veel mogelijkheden en niet alleen trappen. Het is hier mogelijk om interieuradvies aan te vragen. Het leuke is dat je hier jouw idee kan vertellen en door middel van foto’s van de huidige situatie kunnen zij een metamorfose maken. maatwerk meubels

Bijzonder mooie maatwerk meubels laten maken

In eerste instantie was het de bedoeling om een nieuwe trap te laten ontwerpen. Eenmaal op de website van Wortman terecht gekomen, zagen wij vele foto’s van projecten die zij eerder hebben gerealiseerd. De ene foto was nog mooier dan de andere. In sommige gevallen waren er hele kamers omgetoverd tot ware paleizen. Maar ook kleine projecten als een kast of een trap is hier mogelijk.

Inmiddels hebben wij door middel van maatwerk meubels een zeer mooie kast en eettafel laten maken. Ook hebben wij een zeer mooie trap gekregen. Eentje met vele mogelijkheden. Want de onderste treden kan je open schuiven. Dit is een lade geworden waar wij spullen in op kunnen bergen. Aan de zijkant zitten er een paar lampjes, dat maakt de trap wat lichter als je erop loopt. 

Ben jij ook op zoek naar een mooi interieur, neem dan een kijkje op de website van dit bedrijf. Hier is zoveel mooie spullen te koop, sommige spullen met 80% korting. maatwerk meubels