Mijn stoffen bank laten schoonmaken

stoffen bank schoonmaken

Een feestje is leuk, heel leuk alleen de troep die je ervan heb is minder. Zo is er bij een feestje bij mij thuis een wijn glas over de canapé gevallen. Daarom wilde is mijn stoffen bank laten schoonmaken. Ik zelf had al geprobeerd om deze te reinigen maar helaas ging dit van kwaad tot erger en de vlek werd dan ook alleen maar groter. Daarom zocht ik op internet naar een bedrijf die mijn canapé kon reinigen voor niet al te veel geld. Zo kwam ik terecht op de website van Tapijten Reinigen die gevestigd is in Rotterdam. deze onderneming leek mij erg geschikt en daarom maakte ik een afspraak met hen. een vriendelijke medewerker kwam bij mij thuis om de schade op te nemen en een offerte op te maken. 

stoffen bank schoonmaken

Zeer enthousiast over het eind resultaat en dat voor een laag bedrag

Nadat ik de vrijblijvende offerte bekeek, was ik meteen om en besloot ik dat Tapijten Reinigen mijn stoffen bank mocht schoonmaken. De medewerker van dit bedrijf `ging aan de slag met milieu vriendelijke producten. Nadat de medewerker klaar was met het reinigen van mijn bankstel, zag ik helemaal niks meer van de wijn vlek die erin zat. Daarom ben ik zo enthousiast over deze onderneming en raad het dan ook ieder ander aan om zijn canapé te laten reinigen door dit bedrijf. Maar ook andere producten kunnen zij van dit bedrijf reinigen zoals laminaat, tapijt en autobekleding. Neem anders eens een kijkje op de website van dit bedrijf. 

stoffen bank schoonmaken

Meer verhalen