Moderne look met LED opbouwspots

LED opbouwspots

LED opbouwspots zijn spots die niet in je muur of plafond zitten, maar in hun eigen behuizing die je op de muur of het plafond kunt plaatsen. Er zijn zwarte, grijze en witte LED opbouwspots. Alle opties zien er modern uit en staan dus goed in moderne en industriële interieurs. Er zijn LED opbouwspots met rond en vierkante afwerkingen. In de meeste LED opbouwspots zit één lichtbron, maar er zijn ook opties met twee lichtbronnen. In de LED opbouwspots passen spots met een GU10 fitting. Je vindt LED opbouwspots en de passende lichtbronnen op deze website

LED opbouwspots

Kantelbaar en dimbaar

De LED opbouwspots die je hier vindt zijn kantelbaar. Je kunt daarmee zelf bepalen waar het licht op richt. Bovendien zijn de lichten dimbaar, waardoor je zelf kunt instellen hoe fel je wil dat de spots licht geven. Iedere kleur LED opbouwspot die je vindt op deze website is in een vierkante en ronde uitvoering verkrijgbaar. Wil je een LED opbouwspot met twee lichtbronnen? Dan ben je wel beperkt tot het rechthoekige ontwerp. Deze mooi vormgegeven opbouwspots zijn van Lightexpert, maar je kunt ook kiezen om deze te combineren met lichtbronnen van bijvoorbeeld Philips. 

Alles voor LED

Op de website kun je alles vinden wat je nodig hebt voor je nieuwe LED verlichting. Het voordeel van LED is dat het duurzaam en energiezuinig is. LED lampen, waaronder dus de LED opbouwspots, gaan langer mee dan andere lampen. Bovendien verbruiken ze ongeveer 80% minder energie, waardoor je dus een hoop kunt besparen. Bestellingen vanaf vijftig euro worden gratis verzonden en de meeste bestellingen worden bovendien binnen een dag geleverd.