Op zoek naar een terrasoverkapping

terras overkapping

Een terrasoverkapping kan heel veel woonplezier geven. Tijdens verschillende weersomstandigheden kan je hier onder blijven zitten. Het beschermt tegen de zon, maar ook regenbuien maken geen enkele kans. Metalura is een bedrijf die deze overkapping kan leveren. Geheel op maat gemaakt en ook zorgen zij voor de montage. De levertijd duurt ongeveer tussen de 4 tot 6 weken, maar dan ben je ook meteen klaar. Want deze overkapping wordt meteen geplaatst zodat je er ook direct gebruik van kan maken.

overkapping plaatsen

Het assortiment waaruit je hier een keuze kan maken is enorm. Want hier verkopen zij zeker geen standaard modellen. Het is dan ook leuk om te weten dat jouw overkapping ene uniek model is.

Glazen terrasoverkapping

Wanneer je aan een overkapping denkt, komt misschien een beeld naar voren van een houten model. Dit zijn vaak standaard modellen, maar bij Metalura doen zij het geheel anders. Je kan hier zelf een ontwerp maken en dat maakt het juist zo uniek. Want alleen al een dak zijn er in diverse uitvoeringen, zoals een plat dak, of een dak met een punt. Het is zelfs mogelijk om hier schuiframen in te plaatsen om zo een beetje licht en lucht naar binnen te laten komen. Deze schuiframen kunnen open geschoven worden op zeer warme dagen, maar ook weer helemaal dicht geschoven worden als het gaat regenen. Al met al is een overkapping kopen bij Metalura zeker aan te raden.

overkapping terras