Seniorenhulp

Seniorenhulp

Seniorenhulp heeft ons bijzonder goed geholpen na het overlijden van onze vader. Niemand wil erover nadenken aan de dingen waarmee wij allemaal te maken krijgen in de toekomst. In dit geval bedoel ik hiermee het ouder worden en in het ergste geval het overlijden. Helaas zijn wij hier pas geleden mee geconfronteerd, toen onze vader plotseling was overleden. Op dat moment stort de wereld om je heen in. Maar echt de tijd om te rouwen kregen wij niet, omdat het huis van onze vader met spoed leeg gemaakt moest worden. Hoe hard het ook klinkt, maar hij woonde in een senioren appartement. Daar is de regel dat na een overlijden, binnen twee weken de woning leeg moet zijn.

Seniorenhulp

De seniorenhulp heeft bijzonder goed geholpen.

Het regelen van de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken, nam al veel tijd in beslag. Tijd die wij eigenlijk nodig hadden om de woning leeg te halen. Het ergste was nog de spullen die hierin stonden, want niemand in de familie wilde deze hebben.

Via een tip kwamen wij bij het bovenstaande bedrijf terecht. Zij hebben de kennis en ervaring om zo snel mogelijk een woning leeg te halen. Eerst wordt er gekeken naar de spullen. Wat nog een tweede leven kon hebben werd verkocht of weggegeven. Spullen die niks meer waard waren, werden netjes afgevoerd. Al met al was binnen een week de woning leeg. Ook de vloerbedekking was eruit gehaald. Wij zijn bijzonder goed te spreken over deze bijzondere service.