Uw koopwaar in de spotlights met railverlichting

Lichtdiscounter

Wanneer u uw kleding, producten of koopwaar in de winkel uitstalt, moeten deze natuurlijk wel zo mooi mogelijk voor de dag komen. De juiste verlichting is hiervoor cruciaal. De meeste winkeliers kiezen hierbij voor railverlichting Dat begrijpen wij, want met railverlichting kun je letterlijk alle kanten op. Naast dat je sfeer creëert, is railverlichting ook erg stevig en betrouwbaar. Nadat u het heeft opgehangen, heeft u er dus geen omkijken meer naar. Railverlichting is natuurlijk niet alleen ideaal voor winkels en etalages, het is ook zeer fijne verlichting voor thuis of op kantoor. En wie zegt dat het niet sfeervol is heeft het mis, er zijn namelijk tal van dimbare varianten.

Kies de railverlichting die bij u past

Hoewel u de lampen gebruikt om zaken in de spotlights te zetten, hoeft de lamp zelf nog niet op te vallen. Daarom is het goed om na te gaan welke uitvoering u kiest. Een van de opties is bijvoorbeeld Easytec® chroom van SLV. Dit is 230V railverlichting die u onder het plafond kunt hangen. Dit is mogelijk door middel van plafondhouders. U bestelt deze railverlichting in combinatie met chrome spots, een voedingsbox en verbinders. Deze rail monteert u gemakkelijk zelf door de klemadapters. Deze en meer accessoires bestelt u gemakkelijk online. Bijvoorbeeld bij Lichtdiscounter.

Lichtdiscounter

Bestel uw railverlichting online

Wij raden dus aan om uw railverlichting online te bestellen. Zo weet u zeker dat u met onderdelen aan de slag gaat die bij elkaar passen. Daarnaast heeft u op die manier de mogelijkheid om de klantenservice in te schakelen voor hulp. Bijvoorbeeld via mail of telefonisch. De experts staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies en antwoord op uw vragen. Ook kunt u vooraf producten vergelijken, voor u ze daadwerkelijk koopt. Betalen doet u veilig en vertrouwd via IDeal. Verzending van uw railverlichting is binnen Nederland en België altijd gratis. Bij Lichtdiscounter krijgt u 14 dagen zichttermijn en standaard twee jaar garantie. .