Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

eettafelbank

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is altijd een grote klus. Er is immers zo enorm veel keuze. Als je eenmaal het type vloer hebt uitgezocht komt de volgende uitdaging. Welke kleur en welk motief ga je gebruiken? Het zijn veel keuzes waar je over na moet denken. Ga je bijvoorbeeld voor een Berry Aloc PVC vloer? Dan is het een leuk idee om een visgraat motief te gebruiken. Een PVC vloer heeft veel verschillende voordelen, maar wat zijn de voordelen van een Vivafloors PVC vloer?

Krasvast

Het grootste voordeel van een PVC vloer is dat de vloer krasvast is. Dit is een van de redenen waarom de vloer zo enorm populair is. Dat is niet zo vreemd, de vloer gaat namelijk enorm lang mee. Doordat de vloer krasvast is, zie je geen krassen of andere beschadigingen op de vloer. Het is een ideale vloer voor mensen die veel met meubels schuiven. Zo is het bijvoorbeeld een ideale vloer voor in de keuken en in de eetkamer. 

Waterdicht

Een ander groot voordeel van een PVC vloer is dat de vloer waterdicht is. Hierdoor kun je eenvoudig de vloer schoonmaken. Je hoeft niet bang te zijn dat de vloer gaat vlekken of dat er kringen in komen. Water schuif je er namelijk zo vanaf! Dit maakt het een geweldige vloer om i het gehele huis te leggen. Je kan de vloer eenvoudig en zonder problemen in de wc of in de badkamer leggen.