Welke ruimte in het huis past bij pvc visgraat vloer?

pvc visgraat vloer

Heb je plannen om in je woning de vloer aan te passen? Dan is de keuze voor een pvc visgraat vloer een prima idee. Een pvc visgraat vloer heeft namelijk qua uitstraling, onderhoud, duurzaamheid en vormgeving veel pluspunten te bieden die andere vloeren niet hebben. Maar in welke ruimte in je woning kun je een pvc vloer met visgraat motief het beste plaatsen.

pvc visgraat vloer

Een pvc visgraat vloer in de woonkamer

De woonkamer is de meest logische keuze om een pvc vloer met visgraatmotief te gebruiken, omdat in deze grote ruimte de vloerstijl het beste uit de ‘verf’ komt. De vloer heeft namelijk een sfeervolle en tijdloze uitstraling. En wat is er mooier om daar altijd van te kunnen genieten als je in de woonkamer bent? De vraag stellen is hem beatwoorden: niets natuurlijk. Fijn aan een visgraat vloer van pvc in je woonkamer gebruiken is verder het beperkte onderhoud dat deze vloeren nodig hebben. En ook over het leggen van deze vloeren hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt namelijk kiezen voor het verlijmen van deze vloeren, of voor een visgraat vloer met kliksysteem. De opties zijn legio!

Een vloer met visgraat motief in de hal

Een andere ideale plek voor visgraatvloeren is de hal van je woning. Bij binnenkomst zie je dan een prachtige vloer liggen. Maar ook een vloer die goed tegen vocht en vuil kan. En dat is in hallen en woningentrees vaak een probleem. Wordt jouw visgraat vloer van pvc vies of nat, dan is er geen man overboord. Er kan door het gladde en naadloze oppervlakte namelijk geen vocht of viezigheid in de vloer terechtkomen.

Een visgraat vloer in de slaapkamer

Ten slotte kun je overwegen om in je slaapkamer een visgraat vloer van pvc neer te leggen. Ook dit is een prima plek voor een stijlvolle en tijdloze vloer. Komt er stof of vuil op de vloer, dan kun je de vloer gemakkelijk afnemen met een vochtige doek of met de stofzuiger schoonvegen. Verder is er voldoende keuze aan modellen visgraatvloeren, dus jouw favoriete vloer is vast snel gevonden!