Welke spiegel moet ik in mijn badkamer ophangen?

Spiegel

Heeft u net een nieuwe badkamer of bent u net verhuisd? Of is uw badkamer toe aan nieuwe spiegel? Dan kunt u hier lezen wat voor een spiegel het beste in uw badkamer past. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten spiegels voor in de badkamer, maar welke moet u nou kiezen? En welke past nou het beste in uw badkamer?

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een spiegel?

Wanneer u een spiegel wilt kopen voor uw badkamer zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de grootte van de spiegel. Wanneer u een wat kleinere badkamer heeft, wilt u natuurlijk niet dat de hele wand spiegel is. Uw wastafel is dan waarschijnlijk ook niet zo groot en dan kan het zo zijn dat de spiegel veel groter is dan de wastafel. Dit is natuurlijk niet altijd even mooi en wilt u dan ook het liefst voorkomen.

Ook wanneer u weinig licht heeft in de badkamer, wilt u natuurlijk wel genoeg licht hebben wanneer u in de spiegel kijkt. Tegenwoordig zijn er genoeg spiegels met verlichting die u in de badkamer kan hangen. Op deze manier zorgt u ervoor dat u genoeg licht heeft wanneer u in de spiegel kijkt. Wanneer u kiest voor een verlichte spiegel, hoeft u ook geen extra verlichting op te hangen in de badkamer.

Vorm van de badkamerspiegel

Ook de vorm van de badkamerspiegel is natuurlijk van belang. Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende soorten spiegels, maar het moet natuurlijk wel passen bij de rest. Zo zijn er bijvoorbeeld ronde spiegels, maar ook vierkante en in andere figuren. Maar dit is niet alles er zijn namelijk ook spiegels met verschillende randen en zelfs in verschillende kleuren. U moet daarom altijd kijken of de spiegel bij de rest van de badkamer past, zodat de spiegel er niet tussen uitspringt.

Bron: Nieuwedesignmeubels.nl