Ben je op zoek naar een moderne tv wand in huis? Zo stel je de perfecte wand samen!

zonnepanelen kopen

Heb je ook zo’n hekel aan de kabels rondom te tv, of heb je altijd al gedroomd van een open haard in jouw interieur? Een moderne tv wand in huis is dé ideale oplossing. Variërend in functie, de combinaties van tv wand elementen zijn eindeloos! Zo creëer je gemakkelijk een luxe uitstraling voor je woonkamer. Maar natuurlijk kun je de wanden ook plaatsen in je slaapkamer of badkamer door de verschillende opties in materialen en stijlen.

Wat betekent een moderne tv wand in huis?

De tv wand is volledig samen te stellen uit verschillende onderdelen. Zo kun je kiezen voor verschillende kasten of boekenplanken. Daarnaast wordt je tv volledig opgenomen en kun je lichtbronnen naar keuze installeren waarbij de kabels netjes worden weggewerkt. Ook kun je ervoor kiezen om een elektrische sfeerhaard erbij te nemen. Dit is niet alleen super romantisch, maar ook nog lekker warm tijdens de koude wintermaanden. Je kunt de wand dus volledig op maat laten maken en aanpassen naar jouw smaak en interieurstijl. Het geeft nét dat beetje extra luxe uitstraling en kan zonder moeite geïntegreerd worden in de rest van de kamer. Zorg wel dat alles mooi op elkaar aansluit en het past binnen de rest van het interieur in je kamer. 

De voordelen van een moderne tv wand in huis.

Het is belangrijk dat je kamers een oase van rust uitstralen en dat je woning een plek is waar je volledig zen kan worden. Door de multifunctionaliteit van de moderne tv wand kun je niet alleen ongestoord en op de perfecte hoogte tv kijken, maar je kan daarnaast je mooiste foto’s of dierbaarste spullen tentoonstellen op de ingebouwde planken. Ook is er ruimte voor vazen, lades of een ingebouwd schilderij. De kabels en verlichting zijn feilloos verwerkt in een geraamte achter de tv wand. Zo hoef je dus nooit meer kabels uit de knoop te halen, wat een uitkomst!

Luxueuze uitstraling

Een tv wand in je huis geeft een luxe metropolitan uitstraling aan je interieur. Ga voor een elektrische haard bijvoorbeeld. Je interieur ziet er niet alleen gelijk chique uit, maar houdt je ook nog eens warm tijdens de koude winterdagen. Het is een fantastisch idee nu de gasprijzen de pan uit rijzen! Daarnaast is alles afgewerkt met rijke en kwalitatief goede materialen met chique details. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit lederen bekleding of rijk natuursteen zoals marmer. Dit zal je cinewall de luxe uitstraling geven van een vijf sterren hotel. Zo waan je jezelf in een presidential suite terwijl je gewoon in je eigen woonkamer zit. Ben jij al klaar om een tv wand op maat aan te schaffen?