Ben jij op zoek naar een waskom set

Waskom

Wil jij een waskom set kopen? Wij hebben verschillende sets voor jou samengesteld.
Ben jij op zoek naar een moderne of juist naar een klassieke variant. Door onze professionele leveranciers hebben wij veel verschillende maten en vormen. Heb je een grote ruimte en wil je een dubbele wasbak. Of ben je op zoek naar een kleinere wasbak wij hebben het allemaal op onze site. Het is slim om een wasbak set te kopen in plaats van allemaal losse onderdelen dan weet je namelijk zeker dat alles goed bij elkaar past. 

vFontein

Verschillende wasbakken

Er zijn veel verschillen in een waskom set. Een set wordt altijd compleet geregeld dit houdt dus in dat de kraan de kom geleverd worden. Een waskom kan worden geplaatst op een plaat of hij kan geplaatst worden als waskom. De wasplaten en de waskommen zijn allebei verkrijgbaar in verschillende materialen. Materialen die vaak gebruikt worden bij een wastafel zijn: natuursteen, keramiek, hout of glas. Je hebt de keuze uit verhoogde wasbakken of juist lagere types. De setjes staan speciaal voor jou al samengesteld, zodat je een waskom met bijpassende kraan kan vinden.

Dubbele wastafel

Mogelijkheden van een wasbak

Een waskom set heeft veel mogelijkheden. Er staan veel verschillende combinaties op onze website, zodat je altijd de set kan vinden die bij jouw badkamer past. Zo vind je altijd een waskom die bij jouw badkamer past. Ben je ook nog op zoek naar een meubelstuk in jouw badkamer of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.