Droogloopmatten voor regenachtige dagen

Je kent het wel, je hebt net een stuk in de regen gefietst of gewandeld, en eenmaal thuis ben je helemaal doorweekt. De regen druipt van je af. Dan wil je een goede droogloopmat. En voor droogloopmatten ben je hier aan het juiste adres. Voor een scherpe prijs kun je goede droogloopmatten bestellen in een reeks aan kleuren. Ook grote matten of een mat op maat kun je hier vinden. Bovendien kun je je mat op maat of standaardformaat mat morgen al in huis hebben als je voor vieren je bestelling plaatst. Heb je vijftig euro of meer besteed? Dan wordt de bestelling gratis verzonden.

Vochtopname en materialen

Droogloopmatten kunnen per vierkante meter 0,6 liter of 2,5 liter vocht opnemen. Vooral die tweede optie maakt het mogelijk om je niet druk te hoeven maken over doorweekt thuiskomen. Je trekt gewoon je schoenen en je jas of regenpak uit op de mat, en alle regen blijft buiten de rest van je woning. Er zijn standaard droogloopmatten van polyester op de site. Deze matten kun je wassen in de wasmachine. Dit is niet cruciaal voor je mat, je kunt ook kiezen voor andere materialen, zoals polyamide of polypropyleen.

Standaard of op maat

Hoewel de standaard formaat droogloopmatten er in meerdere varianten zijn, kan het zijn dat je toch net een ander formaat wil. Misschien wil je wel een heel erg grote droogloopmat. Dan kun je je mat op maat laten maken. De matten op maat en standaardmatten zijn er in verschillende kleuren. Zowel in grijs- en bruintinten, als in rood, blauw en paars kun je droogloopmatten bestellen.