Een bos rozen in huis

Het voorjaar is begonnen, felle kleuren, zon en vrolijkheid. Wat past daar beter bij dan een bos bloemen op tafel? Een bos bloemen fleurt dan toch de hele ruimte op. Het haalt kleur in je huis, een vrolijke sfeer en een goed humeur! Ga je voor hele felle kleuren? Of ben je juist meer van de pastelkleuren?

In een bos gemengde bloemen laten meestal de rozen als eerst hun kop hangen. Waarom? Omdat alle bloemen bacteriën meedragen van een andere kwekerij. De roos kan daar niet goed tegen en zal het snelst verwelken. Ga daarom voor een grote bos met alleen rozen. Een bos rozen zal langer op de vaas staan, waardoor je langer kunt genieten van je bloemen! Ga voor bos rozen in de kleuren geel, oranje of roze. Deze kleuren zijn favoriet voor de lente!

Verras met rozen

Verwen jezelf met een grote bos rozen, of maak iemand anders blij met een mooie bos! Wist je dat een bos rozen in huis je humeur en je geluk hormoon activeert? Maar ook als je iemand anders rozen cadeau geeft, je dat een boost geeft? Je laat daarmee zien dat je aan diegene denkt en dat je diegene waardeert en dat geeft de ander en jouzelf een goed gevoel. Vergeet dan vooral niet om er een persoonlijk bericht aan toe te voegen. Dan kun je zelf nog even kwijt waarom hij/zij deze mooie bos heeft gekregen en van wie! Je krijgt dus een boost wanneer je iemand anders blij maakt met een boeket, zowel als wanneer je jezelf verwent met een mooie bos rozen!

Wanneer rozen bestellen?

Het is dus altijd een goed idee om rozen te bestellen, of het nou voor jezelf, of voor een ander is. Bedank die goede vriendin voor de hulp, verras je moeder spontaan, spreek je trots uit over je dochter of verwen jezelf eens en trakteer op een prachtige bos rozen! Rozen zijn altijd een goed idee!