Een hottub en de vogels

Ik wilde al als klein kind een hottub helaas mocht dat nooit van mijn ouders. Nu jaren laten ben ik zelf volwassen en heb ik mijn eerste hottub gekocht. Het was wel even sparen maar nu heb ik hem ook. Het eerste wat ik deed was natuurlijk zo veel mogelijk in het water gaan liggen. Het is heerlijk warm en ontspant zo fijn. Ook de dieren in de omgeving kwamen al gauw een kijkje nemen. Voor al de vogels uit het nabij gelegen bos komen iedere dag langs vliegen om uiteindelijk neer te dalen voor een slokje water uit mijn hottub.

Onze relatie en de hottub

Toen Joy en ik elkaar leerden kennen werd al snel duidelijk dat we een gemeenschappelijke droom en passie hadden. Het creëren van een unieke plek waar mensen optimaal zouden kunnen genieten en ontspannen met ons samen. Niet zomaar een plek maar een waar plezier, geluk en overvloed centraal zouden staan. En dit zouden we maken in de vorm van een  Welltub hottub! De hottub bleek een top idee want we genieten er nu al heel lang van. Ook onze vrienden en familie weten ons nu steeds vaker te vinden. Uiteraard zijn wij alleen maar blij dat er nog meer mensen zijn zoals ons.

De villa en de hottub

Afgelopen zomer was ik met vrienden in Roemenië en ben ik daar door de natuur gaan touren met ze allen. We hadden een auto gehuurd en zijn vanaf Cluj naar het westen gereden naar de mooiste plekjes in translavenie en was fantastisch. Een ding dat me echt heel erg is bijgebleven is de hottub die we bij ons gehuurde villa hadden. Het was een top ding! We hebben er met ze allen ingezeten en ook zeker veel in gedronken. Het was de perfecte vakantie met name door de leuke uren in de hottub. Een hottub thuis is nu zeker een idee, bekijk daarom https://www.welltub.nl/!