Een op maat gemaakte keuken in Oss

Keuken in Oss

Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een keuken in Oss. Omdat ons huis best wel wat speciale elementen heeft, wilde ik graag een keuken die hierbij past. Door de afmetingen en de wat vreemde vorm van de keuken, kwamen we bij de meeste keukenzaken in de problemen. We konden niet alle ruimte benutten en bovendien voldeden de keukens ook niet aan al onze wensen. En juist voor ons nieuwe huis wilden we alles helemaal naar onze smaak hebben. 

Keuken in Oss op maat gemaakt

Keuken in OssToen kwamen we op het idee om een keuken op maat te laten maken. Op die manier konden we de beschikbare ruimte optimaal gebruiken en bovendien de keuken helemaal aan laten passen naar onze wensen. Voor onze op maat gemaakte keuken in Oss kwamen we uiteindelijk terecht bij C&S Interieurs. Zij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte meubels en keukens. Bij een bezoek aan de showroom in Mariaheide, vlakbij Veghel en Uden, hebben we lang gepraat met de meubelmaker. Hij heeft meteen wat schetsen gemaakt en ons eerder werk laten zien zodat we een goed beeld hadden van wat zij voor ons konden betekenen.

Helemaal naar jouw wensen gemaakt

Keuken in OssIn de volgende gesprekken zijn we steeds gedetailleerder te werk gegaan. Omdat de keuken helemaal op maat wordt gemaakt, moet je over alles nadenken. Van de grepen van de kastjes tot de hoogte van het werkblad. Natuurlijk hebben ze in ons huis eerst alles opgemeten zodat de keuken ook echt goed zou passen en er goed gebruik gemaakt kon worden van de ruimte. Bovendien konden ze onze woning ‘proeven’ om zo de keuken nog beter te laten aansluiten bij de rest van de woning.

Wij zijn erg tevreden met onze op maat gemaakte keuken. Wil je ook een bezoek brengen aan de showroom van C&S Interieurs? Kijk dan op de website voor de openingstijden of maak direct een afspraak.