LED inbouwspots als decoratie

Mettertijd hebben LED inbouwspots steeds meer plaats ingenomen in decoratieprojecten en dienen zij niet alleen als inspiratiebron voor binnen- maar ook voor buitenomgevingen. Dit komt omdat de spot door zijn gerichte verlichting, naast het benadrukken van meubels en decoratieve objecten van de omgeving de mogelijkheid heeft om comfort en warmte te brengen in de meest verschillende ruimtes.

Als u een meer gerichte verlichting voor uw huis, kantoor of bedrijf wilt, lees dan dit artikel verder en ontdek waardevolle tips over dit element.

LED inbouwspots: gerichte verlichting voor uw kamer

Als u op zoek bent naar een spotje, moet u een verlichtingsontwerp kiezen dat het verschil kan maken voor de inrichting van uw huis. Verlichting heeft immers de kracht om een omgeving te verfraaien.

De spot, bijvoorbeeld, is een gerichte verlichting die een meubelstuk of een decoratief voorwerp in de kijker kan zetten of zelfs verschillende sensaties in de omgeving kan opwekken. De structuur van de spot heeft namelijk verschillende lichtstromen, kleuren en instelbare hoeken, waardoor de basis verschillende decoratieve lichteffecten kan creëren.

Een trend die zal blijven

LED-lampen zijn niet meer weg te denken en maken andere lamp modellen overbodig. Maar om goede verlichting te hebben, is meer nodig dan een goede lamp om een goed lichtontwerp voor uw huis te structureren.

Als u dus een meer gerichte verlichting voor uw ruimte wenst, kies dan voor een LED inbouwspots van INTOLED. De spot heeft een super veelzijdige structuur en kan op verschillende manieren in de omgeving worden bevestigd, en kan zelfs op meubels worden geïnstalleerd.

Hoe de lichtkleur te kiezen

In principe vallen LED witte verlichtingsarmaturen in twee groepen uiteen: koel witte verlichtingsarmaturen (boven 6000K), die een groter gevoel van verlichting uitstralen, en warm witte verlichtingsarmaturen (onder 3000K), die een meer gelige lichtflux produceren, met een meer comfortabele en ontspannen uitstraling.

Naast wit licht hebben LED-spots ook de keuze uit gekleurde lichten, zoals rood, blauw, groen en geel. Vooral het groene licht wordt vaak gebruikt om gebieden met gras en planten te accentueren, waardoor de natuurlijke schaduw wordt versterkt.