Stijlvolle vintage spiegel

Bekijk de stijlvolle vintage spiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je een collectie met vintage spiegels, maar daar kun je ook linken naar de brocante spiegel wat grenst aan vintage. De Spiegelshop heeft ook de spiegelset Ellipse en de spiegel Sense die in feite ook als vintage te omschrijven zijn. Er is dus genoeg te kiezen, ongetwijfeld tref je bij de Spiegelshop een spiegel aan die perfect in je interieur past. Mocht dat klassieke niets voor je zijn, bij de Spiegelshop hebben ze een grote collectie spiegels met juist een strakke en moderne omlijsting, en de Clear zonder lijst.

Spiegels van topkwaliteit die lang meegaan

Kiezen voor een vintage spiegel bij de Spiegelshop is kiezen voor een kwalitatief goede spiegel. De spiegel is precies vlak, en dat is belangrijk om geen vertekening in het spiegelbeeld te krijgen. Daarbij is de spiegel erg duurzaam, gaat dus lang mee. Dit geldt voor alle spiegels van de Spiegelshop, het enige verschil tussen de spiegels is de uitvoering en dat is meestal de vorm en lijst. Een spiegel van goede kwaliteit koop je heel simpel online. De spiegel wordt in Hengelo stevig ingepakt, de kans dat het met schade bij je thuis aankomt is nihil. Thuis zal je de goede kwaliteit zien.

Een spiegel is naast handig, ook decoratief

Een spiegel in de badkamer boven de wasbak is onmisbaar. In feite ook een passpiegel in de buurt van de kledingkast. Handig is een spiegel in de gang, je kan dan voordat je de deur uitgaat kijken of je haar en make-up nog goed zit. Mooi is een spiegel in de woonkamer, het schept licht en ruimte. Maar vooral in de woonkamer is het belangrijk dat het mooi past bij de rest van het interieur. Dat is het geluk met de Spiegelshop waar je keuze hebt uit alle denkbare stijlen. Bekijk de site welke spiegel jij in je interieur vindt passen, er is genoeg keuze.