Bedrijf stukadoor Zevenaar 

stukadoor Zevenaar

Iedereen kent het wel een stukadoor Zevenaar maar wat is dat eigenlijk? Een stukadoor, stuc-, plak- of pleisterwerk is een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt op muren en plafonds in het interieur van een gebouw. Dit kan dienen als bescherming of alleen ter verfraaiing. De afwerking kan bestaan uit pleister of specie van uiteenlopende samenstelling. Het is maar net wat jij mooi vindt maar de meeste mensen vinden het mooi om een gladde strakke muur te hebben. Een stukadoor kan heel mooi van een ruwe muur een strakke muur gladde muur maken. Tegenwoordig komen er allemaal soorten stucwerken bij en worden de technieken steeds beter en kwaliteiten mooier.

Stucadoor 

Als je op zoek bent naar een stukadoor Zevenaar die net dat stapje extra zet om een tijdloos design voor jouw woning of bedrijf te realiseren, dan ben je bij Springer Stucdesign aan het juiste adres. Naast het maken van luxe wand- en vloerafwerkingen met decoratief stucwerk, kun je bij ons ook terecht voor keukenbladen, spoelbakken en tafels van betonstuc. Aangezien enkel met de beste materialen werken en bijna 20 jaar ervaring hebben met stucdesign, ben je verzekerd van topkwaliteit.

Stuk werk

Wie op zoek is naar een stukadoor in Aalsmeer voor decoratief stucwerk in de badkamer of de keuken. Jij kan zelf zorgen er met de beste materialen en specifieke gereedschappen voor dat we jouw badkamer omtoveren tot een luxe spa, gladde muur of mooie keuken. Door te kiezen voor wanden met betonstuc of een keukenblad van beton, kun je ook op relatief eenvoudige wijze een tijdloze keuken realiseren.