De Tatramat keukenboiler

Logo Boilermarkt

Het plaatsen van een Tatramat keukenboiler geeft erg veel voordelen in het huis. Zo zal de keukenboiler ervoor zorgen dat er zo goed als direct warm water uit de kraan komt en er gemiddeld 4500 cv starters per jaar worden bespaard. Ook zal er geen water achterblijven in de leidingen wat water verspilling tegengaat. 

De verschillende formaten keukenboilers 

Keukenboilers komen in een aantal verschillende formaten. Zo wordt de 5 liter close in bier aangeraden als je een vaatwasser in de keuken hebt en wordt de 10 liter close in boiler in de meeste gevallen aangeraden als je een vaatwasser in de keuken hebt en regelmatig met de hand de afwas moet. Als je toegewezen bent op het afwassen met de hand zal in de meeste gevallen een close in boiler aan worden geraden van 15 liter. Een Tatramat keukenboiler is een van de meest bekende en geliefde boilers. 

De Tatramat keukenboiler 

De Tatramat keukenboiler is een van de meest geliefde boilers omdat een 10 liter close in boiler van dit merk 26 liter warm water af kan tappen op 40 graden. Als de voorraad van het warme water op is zal het ongeveer 17 minuten duren voordat het water weer opgewarmd is. De keukenboiler van dit merk is tevens ook voorzien van een A energielabel en dat geeft aan dat deze keukenboiler super zuinig is in gebruik.