Ramen en deuren decoreren

Raamfolie Mozaiek Color

Ramen en deuren zijn over het algemeen de saaiste oppervlakken van je huis, het ziet er niet gezellig uit en ze stralen niets uit. Met zelfklevende raamfolie kun je deuren en ramen een leuker uiterlijk geven. In de stijl van je woonkamer of je deur breng je de folie aan, door deze verandering heeft je woning een hele andere uitstraling. De folie is voorzien van een zelfklevende plaklaag, daardoor is de folie gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor iedereen om aan te brengen.

Raamfolie Flowers Pink

Je naam en huisnummer op de voordeur

Vaak als je zelfklevende folie op de voordeur doet kun je niet meer naar buiten kijken, laat je echter je naam en huisnummer uitsnijden uit de folie kan je op die plaatsen nog naar buiten kijken. Voorbijgangers zien dus direct wie er woont, wordt er bij je aangebeld dan zie jij dus wie er voor de deur staat. Toch heb je met de folie wel een bepaalde vorm van privacy, maar de folie heeft ook een hoog decoratiegehalte. Wil je iets anders in de folie laten bewerken dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Raamfolie Rose

Samme strook voor in de keuken

De meeste mensen die op de begane grond wonen of waar de keuken aan de galerijkant zit hebben inkijk van mensen die langslopen. Bij tafelzeilonline.com zijn er verschillende breedtes van zelfklevende folie beschikbaar, vind je een brede rand fijner tegen de inkijk dan zijn deze ook beschikbaar. Een leuk motief, of moderne strepen of een bloemenmotief. Het is maar net wat je fijn en leuk vind om aan te brengen op de ramen of deuren.