Boxsprings van Slaapspecialist van der Schuit

boxsprings

Ziet u door de vele mogelijkheden voor boxsprings het overzicht niet meer? Is er te veel keuze en weet u niet wat u moet kiezen? Twijfelt u over de kleur van een boxspring, de grote of de hardheid van uw matras? Ga dan snel naar de showroom van Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen. De professionele adviseurs staan graag voor u klaar en vertellen u graag meer over de oplossingen voor al uw vragen. U vindt bij Slaapspecialist van der Schuit verschillende soorten en maten boxsprings. Bent u op zoek naar een éénpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoons bed? U heeft bij Slaapspecialist van der Schuit de mogelijkheid uit diverse maten boxsprings. Denkt u aan een boxspring 140×200, boxspring 160×200, boxspring 180×200 en een boxspring 180×220. Uw lengtemaat kan worden opgemeten in de winkel zodat de adviseurs u de perfecte afmeting voor uw boxspring kunnen bepalen. Daarnaast heeft u een ruime keuze in verschillende stoffen. Zo creëert u bijvoorbeeld een moderne of retro boxspring. De mogelijkheden zijn enorm! 

boxsprings

Boxsprings online bestellen

Weet u precies wat u wilt kopen en wilt u uw accessoires online bestellen? Dit is zeker mogelijk bij Slaapspecialist van der Schuit! Via de website kunt u online uw producten in uw winkelmandje plaatsen. Slaapspecialist van der Schuit verkoopt niet alleen boxsprings maar ook nachtkastjes, bed textiel, linnenkasten, kussens en vele luxe accessoires. Ook kunt u een boxspring online bestellen. Vindt u het lastig om in één keer een keuze te maken? Dan kunt u in de showroom i Geldermalsen de boxsprings proberen en indien gewenst kunt u online vanuit uw luie stoel uw boxspring bestellen. Zo hoeft u niet direct in de winkel te beslissen. 

boxsprings

Slaapspecialist van der Schuit 

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Gevestigd in de regio van Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Zij bieden u hun jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort en slaapkamer accessoires. Door het grote assortiment hebben zij alles in huis voor een goede nachtrust. De adviseurs in de showroom bieden u deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Slaapspecialist van der Schuit staat bekend om zijn goede service en kwaliteit boxsprings. Heeft u uw boxspring gekocht bij Slaapspecialist van der Schuit maar is het bed niet helemaal naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen uw bed terug sturen. Daarnaast bieden zij u een minimale garantie aan van 2 jaar.