Mammoet Tafels is de Houthandel Alkmaar

Mammoet-Tafels

U wilt de juiste houthandel Alkmaar vinden? Dan bent u bij Mammoet Tafels op het juiste adres gekomen. Dit bedrijf verkoopt een van de betere kwaliteit houten meubels die er beschikbaar zijn in de buurt van Alkmaar. Wat dit bedrijf dan ook zo bijzonder maakt is dat ze oud, gebruikt eikenhout gebruiken wat van oude wagons afkomt om hun meubels te maken. Oftewel ze ze hergebruiken veel hout wat nog heel stevig is en nog lang meegaat. Dit is dus positief op meerdere manieren. 

houthandel

Mijn ervaring met Mammoet Tafels

Mijn ervaring met Mammoet Tafels is zeer goed. Laatst is mijn houten tafel die in de tuin stond kapot gegaan door vlam te vatten omdat iemand niet op de barbecue stond te letten. Dus er moest een nieuwe komen. Voor een houten tafel wou ik graag niet te ver reizen en ben ik opzoek gegaan op internet met de zoekterm houthandel Alkmaar. Toen kwam ik snel langs Mammoet Tafels. Dit bedrijf heeft een zeer makkelijk navigeerbare website en daardoor kon ik makkelijk zien wat voor tafels er beschikbaar waren. Door de vele soorten tafels kon ik goed kijken naar wat voor tafel ik nou wou hebben. Na uiteindelijk een mooie tafel te hebben gezien, ben ik toch naar de showroom gereden zodat ik daar de tafel toch in het echt kon zien staat en zo toch een goede beoordeling te geven. De tafel was uiteindelijk niet anders als op de foto en heb hem toen ook meteen gekocht. De prijs van deze tafel was zeer redelijk en hierdoor heb ik het ongelukje makkelijk kunnen vervangen.