Sikkens muurverf online kopen

Verf webwinkel logo

Sikkens muurverf wordt vaak gebruik in combinatie met andere producten. Deze muurverf wordt vaak gebruikt in combinatie met een primer of een grondverf. Een oppervlakte die nog nooit geschilderd is heeft ook een grondverf of primer nodig. Dit is omdat dit oppervlakte heel erg zuigt. Is een oppervlakte op een eerder moment al een keer geschilderd dan is er niet altijd een primer of grondverf nodig.

Latex en muurverf

Hoe moet je schilderen

Er zijn een aantal basisregels als je gaat schilderen met Sikkens muurverf. Als deze regels worden nageleefd komt de muur er netjes uit te zien. Vaak wordt er te weinig verf gebruikt en trekt de verf niet genoeg in het hout of in de muur. Als het wat vochtiger is in de ruimte hecht de verf beter in de muur. Zorg dat het vochtig is dit kan je doen door wat water in de ruimte te spuiten. Spuit geen water tegen de muur, want dan verpest je alles. De ideale temperatuur is rond kamertemperatuur of iets kouder. Schilderen kan je het best doen in een temperatuur van 15 tot 20 graden. Houdt deuren en ramen gesloten tijdens het schilderen anders droogt de verf te snel. Rol niet te vaak in de verf zorg dat de kwast of roller goed onder de verf zit en verf dan de muur.

Snelle levering

Het leveren van verf kan meestal al binnen 1 werkdag. Door de grote opslag hoef je niet lang te wachten en kan je de volgende dag al beginnen met schilderen. Of je nu gewone verf, Sikkens muurverf, grondverf, primer of beits besteld het is allemaal snel in huis. Online bestellen is vaak ook nog goedkoper dan kopen in een bouwmarkt. Een bouwmarkt heeft namelijk een fysieke winkel nodig en deze kosten zie je terug in de prijs.