Super tevreden over Timmerbedrijf van de valk

logo

We zijn erg tevreden over de kozijnen van Timmerbedrijf van de Valk. Ik ben namelijk een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Wijchen. De woning die we hadden gekocht moest echter nog wel gerenoveerd worden. Daarom gingen we onder andere ook op het internet op zoek naar een bedrijf bij ons in de buurt dat mooie kozijnen aanbiedt. 

Een erg goede en vooral overzichtelijke website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf bij ons in de hurt dat kozijnen aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Timmerbedrijf van der Valk ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De werknemers van het bedrijf hebben echte passie en kennis van hout. Hierdoor bieden zij kozijnen aan van een zeer goede kwaliteit. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een factuur op te vragen. 

kozijnen

Een zeer aantrekkelijke prijs voor de kozijnen 

We kregen vervolgens al erg snel een reactie op de factuur met een prijs die ons beide erg aansprak. Daarom besloten we ook om over te gaan tot een aankoop. De kozijnen werden erg snel geleverde en geplaatst. Door de kozijnen geven onze woning een veel mooiere uitstraling. Daarom zijn ook erg tevreden over het bedrijf en over het werk dat zij hebben geleverd.