Deze xterior windschermen passen perfect in mijn tuin!

Ik ben al een geruime tijd bezig met het zoeken naar diverse meubels zodat ik mijn tuin kan afmaken. Dat ik met de xterior windschermen thuis ben gekomen ja, dat was een extraatje. Ik ben normaal niet een persoon die daarover lastig wordt maar de kosten voor deze windschermen waren zo aan de lage kant dat ik het gewoonweg niet voorbij heb kunnen lopen. Gelukkig kon ik het thuis laten bezorgen en zo geplaatst te krijgen hoe dat ik het wil. De snelheid van leveren scheelt een hoop ergenis bij mijn vrouw. Aangezien ze het nu heeft gezien en al een paar dagen in de tuin zit bij de xterior windschermen om te genieten van de windstille rust en ruimte. Gelukkig is mijn vrouw vrij snel tevreden en de rest van de meubels voor de tuin worden snel bezorgd. 

Met de windschermen zit mijn vrouw continu buiten.Hibis-28Gypsy-terrasscherm

Mijn vrouw vind het normaliter vreselijk dat ze buiten in de wind moet zitten en bleef voorheen ook altijd binnen. Nu dat het windstil is achter de schermen zit ze alleen maar buiten om te genieten van de verse broodjes en de mooie krantjes. Ikzelf ben al tevreden als mijn vrouw kan genieten van iets wat ik heb aangeschaft zonder medeweten van mijn vrouw.

 

home