Zeer tevreden over mijn aankoop van Unilux

Logo Unilux

Ik had een aantal weken geleden een hordeur gekocht bij Unilux. Een aantal weken geleden ben ik namelijk verhuisd naar mijn nieuwe woning. Voor de nieuwe woning die ik had gekocht wilde ik graag een hordeur kopen omdat ik erg last had van vliegen en muggen. 

Een zeer goede en aantrekkelijke website

Toen ik op het internet op zoek ging naar een hordeur kreeg ik erg veel zoekresultaten van verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Unilux mij het meeste an. de website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aanbiedt en belangrijk vindt. Je ontvangt onder andere 5 jaar garantie op de horren die het bedrijf aanbiedt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment. 

Unilux webshop

Een zeer groot aanbod aan hordeuren

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen verschillende horren. Nadat ik een aantal hordeuren met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De hordeuren werden erg snel geleverd en gemonteerd. Daarom ben ik ook zeer tevreden over het bedrijf.